Siirry sisältöön

Talvella pyöräily ja sopivat vaatteet

Lue lisää

Ota ilo irti keväästä ja pyöräilystä

Lue lisää

Tutustu kesä-Suomeen pyöräillen

Lue lisää

Pimenevät illat - muista valot

Lue lisää

Kampanjat kannustavat pyöräilemään kaikkina vuodenaikoina

Talvikampanjat

kilometrikisa_logo_talvi

Talvikilometrikisa poljetaan 1.1.-29.2.2024. Kahden kuukauden mittainen kisa kannustaa polkemaan läpi talven pimeimpien kuukausien. Leikkimielinen kisa käydään kisaan ilmoittautuneiden joukkueiden välillä. Tule nauttimaan talvisäistä pyörän selässä!

Winter Bike to Work Day

Winter bike to work -päivää vietetään 12.2.2023. Kansainvälisen pyöräily-yhteisön teemapäivä luo lämminhenkisen tunnelman sydäntalven keskelle. Leikkimielisesti kisataan myös siitä, missä päin maailmaa pyöräillään eniten. Tärkeintä on kuitenkin virtuaalisesti jaettu pyöräilyn ilo työmatkoilla, etätyömatkoilla ja koulumatkoilla eri puolilla maailmaa.

Kevätkampanjat

Kilometrikisa käynnistyy 1.5.2023. Leikkimielistä työyhteisöjen, yhdistysten, seurojen, harrastus- ja ystäväporukoiden kisaa on poljettu jo vuodesta 2009 saakka. Kantavana ajatuksena on saada yhä useampi innostumaan pyöräilystä, vaikka aivan lyhyillä matkoilla; innostumisen myötä haluat viettää pyörän selässä yhä pidempiä aikoja.

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa 2024 vietetään 3.-12.5.2024.

Kesäkampanjat

Kilometrikisa kannustaa polkemaan koko kesän ajan. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit, niin kuntolenkit, työmatkat kuin pyöräilyt lasten kanssa. Kesä houkuttelee monia myös pyöräretkille tai pidemmille pyörämatkoille; kaikki kilometrit lasketaan!

Syyskampanjat

Kilometrikisa poljetaan 1.5.-30.9.2023. Vuonna 2023 Kilometrikisassa poljettiin ennätyksellisen 37 000 osallistujan voimin. Kisalla tavoitellaan sitä, että yhä useampi innostuisi hyppäämään pyörän selkään ja jatkamaan pyöräilyä syksyllä ja vielä talvellakin.

Pyöräliiton Pyöräilytalvi-kampanja muistuttaa kaikkia siitä, ettei pyöräily ole talvellakaan mitenkään erikoista tai vaativaa. Marraskuun pimeneviin iltapäiviin sijoittuva kampanja muistuttaa pyörän syys- ja talvivarusteisiin kuuluvista valoista, ja niitä jaetaankin kampanjan aikana eri puolilla Suomea.