Siirry sisältöön
Welcome Cyclist logo

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Suomen Tervetuloa pyöräilijä -tunnus ei ole raskas sertifikaatti, vaan yritys saa sen käyttöönsä tarjoamalla muutaman pyöräily-ystävällisen palvelun, joita pyöräilijät arvostavat.

Tunnusta myönnetään tällä hetkellä majoituspalveluille sekä ravintoloille ja kahviloille. Jatkossa tunnusta tarjotaan myös muun muassa kuljetuspalveluihin, laivoille ja lautoille, taksiyrityksiin ja julkiseen liikenteeseen. Tunnusta kehitetään jatkossa myös pyörävuokraamoihin, matkanjärjestäjille, ohjelmapalveluihin ja matkailukohteisiin, kuten museoihin, näyttelyihin ja luontokeskuksiin.

Pyörämatkailukeskus vastaa merkin myöntämisestä yrityksille sekä kouluttaa mysteeripyöräilijöitä, vapaaehtoisia, jotka testaavat yritysten pyöräilijäystävällisiä palveluita. Merkin saaneet yritykset löytyvät jatkossa Pyörämatkailukeskuksen vielä kehitteillä olevilta nettisivuilta ja karttapalvelusta.

 

Lue lisää ja hae Tervetuloa Pyöräilijä -tunnusta yrityksellesi Pyörämatkailukeskuksen verkkosivujen www.bikeland.fi kautta!

© Juho Kuva/Visit Finland
© Juho Kuva/Visit Finland

Kesto: 3/2020-12/2020. Jatkohanke 4/2021-12/2021. Hankkeen päättymisen jälkeen merkin kehittämisestä vastaa Pyörämatkailukeskus.

Hankkeen toteuttaja: Pyöräilykuntien verkosto ry

Hankkeen rahoittaja: Työ- ja elinkeinoministeriö

Yhteistyössä: Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö, Ketjureaktio -hanke / Matti Moller ja Ellare Oy / Pirjo Räsänen

Lisätietoja: Henna Palosaari, asiantuntija, henna.palosaari@pyoramatkailukeskus.fi, 040-84 567 63. Toimii Riina Jorasmaan sijaisena 19.5. alkaen.